خب اول بریم سراغ اینکه چه کار کنیم شیشه اجاق گاز نشکند؟  

  • در وهله ی اول  از خرید اجاق گاز های قیمت پایین و بدون مارک (به اصطلاح اکونومی) جلوگیری کنید.شما با هزینه بیشتر،برای کیفیت کار و شیشه هزینه میکنید و آن برند سعی در مقاوم بودن شیشه محصول خود دارد. شیشه مقاوم به معنی شیشه سکوریت با قطر 8 میلی متر می باشد.جنس های ارزانتر با قطر 6 میلی متر هم در بازار وجود دارد. شاید 2 میلی متر اختلاف زیادی برای شما نداشته باشد اما در مقاومت شیشه تفاوت بسزایی دارد.پس محصول با کیفیت و استناندارد و با قطر مناسب تهیه کنید.  

مشاهده اجاق گاز با ضخامت 8 میلی متر کلیک کنید.

  • اجاق گاز را به صورت صحیح نظافت کنید. اجاق گاز را با دستمال نم دار و یا شیشه شور و یا محصولات مخصوص اجاق گاز که بدون اسید می باشند و یا با سرکه نظافت کنید و از ریختن آب به خصوص آب زیاد خودداری کنید؛چون علاوه بر شکستن شیشه ابزار های دیگر اجاق گاز هم به مشکل میخوره به علت اینکه آب به زیر دستگاه نفوذ کرده و منجربه خرابی محصول می شود.

برای مشاهده پاک کننده مخصوص اجاق گاز کلیک کنید.


  • حتما وظیفه نصب اجاق گاز  را به نصاب و سرویس کار خود نمایندگی محصول بسپارید و از نصب توسط خودتان اکیدا خودداری نمایید.سرویس کاران عزیز آگاه باشند که هنگام نصب محصول،شیشه اجاق گاز بر روی صفحه MDF قرار نگیرد و سینی اجاق گاز بر روی صفحه MDF قرار بگیرد تا هنگام استفاده از ظروف بر روی شیشه اجاق گاز فشار وارد و منجربه شکستن شیشه نشود.
  • دوستان عزیز توجه داشته باشید که هنگام استفاده از اجاق گاز  غذای خود را رها نکنید و به آن سر بزنید تا باعث سر ریز شدن مواد از داخل ظروف نشود. چون هم به شیشه و هم قطعلات اجاق گاز شما آسیب می رساند.
  • دقت کنید که ابزار و وسایل فلزی و نوک تیز با فشار و ضربه شدید به اجاق گاز برخورد نکند تا باعث شکستن شیشه نشود.
  • بیشتر از آن که وسط شیشه بشکند،لبه شیشه میشکند به همین علت سعی کنید اجاق گازی تهییه کنید که لبه آن تراش خورده باشد.

برای مشاهده اجاق گازدور تراش کلیک کنید.

  • موردی که بیشتر دوستان رعایت نمی کنند و مشکل بیشتر خانوادهای ایرانی می باشد استفاده از قابلمه و ظروف با سایزهای بسیار بزرگ برای مهمانی و نذری و ... هستند که بیش از اندازه از سر شعله های اجاق گاز بزرگترهستند که باعث میشود هم به علت حجم زیاد و سنگین بودن فشار زیاد به شیشه وارد و بشکند و هم اینکه بزرگتر بودن کف ظرف از سر شعله ها منجربه برگشت حرارت از کف ظرف به شیشه و سرد و گرم شدن شیشه و نهایتا شکستن شیشه شود.
  • اگر اجاق گاز و سینک کنار  یکدیگر  باشند؛ ممکن است آب ناشی از شستشو از سینک بر روی اجاق ریخته و سرد و گرم شود و شیشه بشکند.
  • اگر بالای سر اجاق گاز پنجره باشد ودرب آن باز شود و یا هر نوع ورودی باد سرد ممکن است باعث سرد و گرم شدن شیشه اجاق گاز شود و اجاق ترک بخورد. 

پس همینطور که دیدید اجاق گاز شیشه ای خود به خود و بی دلیل نمی شکند و اجاق گاز هم مانند هر وسیله ی دیگر نیاز به مراقبت دارد و کاملا بستگی به استفاده خود شخص دارد. امیدواریم این مطالب به شما کمک کرده باشد.