تفاوت سینک ظرفشویی روکار و توکار

1. سینک ظرفشویی روکار:

سینک ظرفشویی روکار به سینکی گفته می‌شود که بر روی کابینت نصب می‌شود و لبه های آن از روی کابینت قابل مشاهده است .این نوع سینک ها از قدیمی ترین مدل های موجود در بازار هستند و در عرض های ۵۰ و ۶۰ سانت تولید می شوند نوع ۵۰ سانت بیشتر برای کابینت های فلزی با استاندارد عرض ۵۰ سانت استفاده می شود و ۶۰ سانت که یک استاندارد جدید محسوب می شود بیشتر برای کابینت های ام دی اف استفاده می شود .از جمله مزیت مهم این سینک ها می توان به سهولت نصب و آب بندی آن اشاره کرد .

برای مشاهده و خرید سینک ظرفشویی روکار استیل البرز کلیک کنید.

2. سینک ظرفشویی توکار:

سینک ظرفشویی توکار، به سینکی گفته می‌شود که برای نصب آن باید صفحه روی کابینت را برش داد. این نوع سینک ها معمولا لبه های گرد و تیزی دارند و اندازه عرض آن ها به طور معمول از ۵۰ سانت شروع می شود.بعد از نصب این نوع سینک ها باید دور آن را باید با چسب های ضد آب مثل چسب های سیلیکونی که به چسب های آکواریوم در بازار معروفند استفاده کرد.استفاده از این نوع سینک ها به دلیل زیبایی ظاهری مورد پسند بسیاری از مصرف کنندگان قرار می گیرد اما این نکته را نباید فراموش کرد که نصب این نوع سینک ها دشوارتر است و نیاز به تجربه کافی است .

در صورتی که به صورت صحیح نصب و آب بندی نشود ممکن است مشکلاتی مانند باد کردن صفحه روی کابینت را به همراه داشته باشد . البته توصیه ما به مشتریان عزیز این است که درصورتی که علاقه مند به نصب این نوع سینک ها هستید ترجیحا جنس صفحه روی کابینت را از نوع سنگ مصنوعی گرانیت و یا صفحه PVC که جنس آن غیر چوبی و فرآورده های آن مانند MDF و انواع آن انتخاب کنید.

برای مشاهده و خرید سینک ظرفشویی توکار استیل البرز کلیک کنید

در مجموع، تفاوت اصلی بین سینک ظرفشویی روکار و توکار در نحوه نصب آن‌ها است. هر کدام از این نوع سینک‌ها مزایا و معایب خود را دارند و بسته به نوع آشپزخانه و نیازهای شما، می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

علاوه بر تفاوت‌هایی که در نحوه نصب و نمای ظاهری بین سینک های ظرفشویی روکار و توکار وجود دارد، برخی مزایا و معایب دیگری نیز برای هر یک وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

مزایای سینک ظرفشویی روکار:

قابلیت نصب آسان:

برای نصب سینک ظرفشویی روکار به کارهای سنگین و پیچیده نیازی نیست و به راحتی بر روی کابینت نصب می‌شود.

1. بدون نیاز به صرف زمان برای خشک کردن لبه های کابینت:

 به دلیل نصب بر روی کابینت،و پوش لبه های سینک بر بروی صفحه روی کابینت عملا نیازی به خشک کردن لبه های آن نمی باشد.

عدم دردسر احتمالی باد کردن کابینت ها به خاطر نفوذ آب:

معمولا به خاطر شیوه نصب سینک های توکار ، آب از لبه های آن نفوذ می کند و باعث باد کردن صفحه روی کابینت می شود در صورتی که در سینک های ظرفشویی روکار این اتفاق نمی افتد.

3.جا به جایی آسانتر: 

به دلیل سهولت نصب سینک ظرفشویی روکار در صورتی که به هر دلیلی نیاز به جا به جایی سینک داشته باشید ، این عمل به راحتی قابل انجام است.

برای مشاهده و خرید سینک توکار اخوان قاسمی کلیک کنید.

معایب سینک ظرفشویی روکار:

۱ . نمای ظاهری قدیمی:

 برای کسانی که طرفدار سبک های مدرن آشپزخانه هستند سینک ظرفشویی روکار ظاهر جذابی برای آن ها نخواهد داشت.

۲. محدودیت در عرض تولیدی سینک:

سینک های ظرفشویی روکار معمولا بین ۵۰ تا ۶۰ سانتی متر است و فقط در این محدوده تولید می شوند.

۳. قیمت بالاتر:

سینک های ظرفشویی روکار به دلیل وزن باتر نسبت به نمونه های توکار هزینه نسبتا بالاتری دارند.


مزایای سینک ظرفشویی توکار:

تنوع بسیار بالا 

انواع سینک های ظرفشویی توکار را می توانید در سایز ها و مدل های مختلف می توانید خریداری کنید.همچنین به علت قابل نصب بودن بر روی انواع صفحه های کابینت و ترکیب با طرح آن زیبایی بیشتری نسبت به سینک های روکار دارند.

برای مشاهده و خرید سینک توکار اخوان قاسمی کلیک کنید

معایب سینک ظرفشویی توکار:

عدم آب بندی مناسب:

سینک های ظرفشویی توکار درصورتی که به صورت مناسب آب بندی نشودند ممکن است باعث باد کردن صفحه کابینت MDF شود.

نصب و جابه جایی سخت:

نصب سینک های ظرفشویی توکار نیاز به برش صفحه کابینت و آب بندی لبه های آن با چسب آب بندی دارد به خاطر همین نصب و یا جا به جایی آن نیاز به تجربه و مهارت بالایی دارد.

در نهایت، تفاوت‌هایی که بین سینک ظرفشویی روکار و توکار وجود دارد، بسته به نیازهای شما و فضای آشپزخانه، ممکن است تصمیم‌گیری در انتخاب یکی از آن‌ها را ساده‌تر کند.